Les chemins des mots - Libro de Artista

Les chemins des mots - Libro de Artista

480,00 €

Añadir al carrito

1 artículo disponible

Maria Pujol crea l'any 2018 el Llibre d'Artista "Les Chemins des Mots" exclusivament per a la participació a la Biennale "Délires de Livres"  à Viroflay França.

 Más detalles

  Aquest Llibre te un format de triple acordeó en format de estrella quan s'obra completament.

  Les técniques utilitzades són:  técnica de gravat calcografic, Aiguafort i Aiguatinta sobre matriu de metall, estampat en paper Somerset de 300gms, la Serigrafia Artística, collage manual i paper Amate, tot enquadernat artesanalment.

  Peça única.

   

  ....

  Curriculum

  - Maria Pujol, Barcelona 1.982. -

  Llicenciada el 2.004 per l' Escola Superior d' Art i DisSeny "La Llotja" de Barcelona com a Ténica Superior en Arts Plàstiques i Disseny en Gravat i Tècniques d' Estampació.

  Segueixo la meva formació com gravadora i estampadora al Taller de gravat "AGA" Amsterdams Grafish Atelier, a la ciutat d' Ámsterdam, Holanda.

  Des de l'any 2.007, i fins ara, directora del Taller de gravat i estampació Manera Negra, situat dins del recinte del Poble Espanyol a Barcelona.

  Començoo la meva carrera com artista professional l'any 2.010, essent convidada a exposar al Printmaking Exhibition TRADES a Broom Street Galery, Soho de Manhattan, NY.

  El març de 2.012 m'otorguen una beca de residència artística  estada i producció, a la prestigiosa Residence d'artistes IFITRY, al Centre d'Art Contemporain d'Essaouira, Marroc.

  L' any 2.013 guanyo el Premi per la 3ª millor obra en format Llibre d' Artista de la II Biennale Internazionale del Libro d'Artista, de Treviso, Regione Veneto, Itàlia.

  El 2.015 guanyo el Segon Premi al millor Llibre d' Artista del Premio Ciudad de Móstoles, Madrid.

  El septembre i octubre del 2.017, Exposició Individual de gravats i serigrafies Tridimensionals, Recovery Urban Woods, en la Sala1 del Centro Cultural Villa de Móstoles, Madrid.

  Aquest any 2.018 he participat a l' Exposició de Llibres d' Artista Dellires de livres a la Galerie l'Ecu de France, de la ciudad de Viroflay, Paris, França i en ArtsLibris 2.018 Bcn.

  Actualment compagino la docència amb la creació de Llibres d' Artista i obra gràfica experimental en tres dimensions, on incorporo noves tecnologies, audio i iluminació led Rgb, tot creant diorames de color, llum, profunditat i so.

  • Título del Libro: Les Chemins des Mots
  • Técnicas del Libro: Gravat, Aiguafort, Aiguatinta, Serigrafia, collage, retall manual de l'estampa,.
  • Encuadernación del Libro enquadernació artesanal en triple acotrdeó. peça única.
  • Medidas del Libro cerrado: 18 cm x 15 cm
  • Medidas del Libro abierto: 18 cm x 35 cm x 30 cm
  • Precio del Libro: 480€

  No hay comentarios de clientes por ahora.

  Escribe tu opinión

  Les chemins des mots - Libro de Artista

  Les chemins des mots - Libro de Artista

  Maria Pujol crea l'any 2018 el Llibre d'Artista "Les Chemins des Mots" exclusivament per a la participació a la Biennale "Délires de Livres"  à Viroflay França.

     Escribe tu opinión